Despre Balul EurekaIdea primului Bal Eureka a luat naștere în 2006, cu scopul de a reînvia o tradiție veche din Cluj. Primele baluri clujene organizate în anii 1700 au marcat începutul acestor tradiții, care s-au transformat până la sfârșitul secolului al XIX-lea în baluri elegante și de înaltă clasă, așa cum le cunoaștem astăzi, organizate de bresle și de antreprenori. În afară de reînvierea tradiției, evenimentul caritabil organizat în timpul carnavalului este o ocazie în care îndeplinim și misiunile noastre de caritate, asumate de către asociație. De-a lungul celor peste zece ani de istorie a balului, din veniturile evenimentului am sprijinit numeroase organizații și inițiative civile.

Ca în fiecare an, Balul Eureka dorește să ofere tuturor invitaților o oportunitate de întâlnire și petrecere de înaltă clasă. În conformitate cu tradițiile noastre, vă așteptăm într-un mediu elegant, cu arome delicioase și programe variate.

Biletele pentru balul din 3 februarie pot fi achiziționate în avans de pe site-ul asociației. Prețul biletelor este de 1000 RON/persoană. Locația balului: Radisson Blu. Înregistrați-vă aici. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați eureka.egyesulet@gmail.com sau să sunați la numărul de telefon 0745.167.733.

Invitații noștri vor primi detalii suplimentare despre bal prin e-mail. Sperăm că și în acest an ne veți onora cu prezența la evenimentul nostru.

Galerie foto


Contact


Mai multe informații

Mesajul a fost trimis, mulțumim

ASOCIAŢIA EUREKA
Cluj-Napoca, str. Arany János, nr.15, ap.6,
jud. Cluj,
încheiere civilă nr. 6737/15.08.2003; 30-1/29028,
CIF: 15706684 din 29.08.2003