Despre noi


Asociația Eureka a fost înființată de un grup de antreprenori maghiari din Cluj în 2003. A pornit de la un grup de prieteni, ca atare misiunea sa este de a susține comunicarea dintre ei, oferind totodată oportunitatea de a fi utili altora.

Scopul său este de a susține cauze nobile, de a ajuta comunitatea locală, de a îmbrățișa grupurile social defavorizate, de a contribui la conservarea identității minorității maghiare și de a sprijini activitățile culturale legate de păstrarea tradițiilor. În plus, își propune să contribuie la pregătirea tinerilor talentați ca viitori lideri economici.

Pe lângă ajutorarea celor nevoiași și a cauzelor nobile, apartenența la Eureka implică și susținerea activităților responsabile private, profesionale și publice ale celorlalți membri, creând astfel un mediu economic intim bazat pe încredere reciprocă. Asociația Eureka organizează tradițional balul său de caritate, având ca scop susținerea categoriilor sociale și a cauzelor nobile stabilite în misiunea, reînviind a și recreind în același timp tradiția vechilor bresle Clujene.

Paprika Rádió


Paprika Rádió a fost înființat în 2006 la inițiativa membrilor Asociației Euréka, cu scopul de a oferi conținut independent, valoros și vesel ascultătorilor maghiari din Cluj și din împrejurimi.

Membrii Euréka continuă să susțină funcționarea postului de radio și a echipei, exercitând în același timp drepturile și îndatoririle de proprietari.

pagina de web Paprika Rádió

Contact


Mai multe informații

Mesajul a fost trimis, mulțumim

ASOCIAŢIA EUREKA
Cluj-Napoca, str. Arany János, nr.15, ap.6,
jud. Cluj,
încheiere civilă nr. 6737/15.08.2003; 30-1/29028,
CIF: 15706684 din 29.08.2003